I den seneste kamp i Kvindeserien tabte Fredericia KF terræn og landede på fjerdepladsen efter et hårdt opgør mod Odense Q, som gik fra banen med en 4-2 sejr.

Kampen startede med høj intensitet, og begge hold gjorde det klart, at de kom til at kæmpe. Fredericia KF’s Kamille Kjestrup åbnede målkontoen bare 6 minutter ind i spillet. Men Odense Q lavede en hurtig comeback, og kun fem minutter senere udlignede de, hvilket bragte stillingen til 1-1.

Efter det tidlige mål fra begge sider, stod det klart, at Fredericia KF jagtede 2-1-føringen med flere dødbolde. Men Odense Q vendte et målspark til deres fordel og benyttede chancen til at bringe scoren op til 2-1, hvilket gav dem føringen.

I det 36. minut gjorde Katrine Honoré Jakobsen det til 2-2, efter en dyb bold af Kamille Kjestrup, som Odense Q’s forsvar havde under kontrol. Jakobsen kom bagfra, snuppede bolden og sendte den i netmaskerne, hvilket gjorde det til 2-2 og holdt spændingen i live.

Odense Q viste deres angrebsfærdigheder i det 49. minut ved at bringe scoren op til 3-2 med et imponerende langskud, der sad perfekt i nettet. De havde presset hårdt og det gav pote.

Efterfølgende 15 minutter var uden de store chancer. Det var klart, at Odense Q var i kontrol og jagtede en større føring. Fredericia KF havde det svært på angrebsfronten og kunne ikke skabe de nødvendige chancer.

I det 86. minut sikrede Odense Q sig sejren ved at bringe scoren op til 4-2. Trods tre minutters tillægstid kunne Fredericia KF ikke gøre noget ved Odense Q’s boldbesiddelse og kampen endte med en sejr til Odense Q.

Dermed taber Fredericia KF terræn i toppen af Kvindeserien og ligger nu på en aktuel fjerdeplads.