Bo Delinde Priis genindtræder i Process Engineering A/S som kemiingeniør ved deres afdeling i Fredericia.

Uddannet som Diplomingeniør i proces- og kemiteknik, har Bo Delinde Priis gennem sin karriere erhvervet sig omfattende kompetencer inden for offentlig sagsbehandling og miljørelateret lovgivning og vejledninger. Hans professionelle baggrund omfatter også en periode hos Haldor Topsøe A/S, hvor han arbejdede i både katalyse- og procesafdelingerne og rejste internationalt for at assistere med tekniske udfordringer på forskellige petrokemiske anlæg.

Hans erfaring strækker sig yderligere til at omfatte arbejde med NOx-reduktionsteknologi til bilindustrien og indgående kendskab til opbygningen af naceller til havvindmøller hos MHI Vestas. Bo har også været involveret i rådgivning omkring gasinstallationer for hospitaler, laboratorier og Power-to-X industrien, herunder gas recovery projekter for Haldor Topsøe i forbindelse med deres nye SOEC-produktion i Herning.

Bo Delinde Priis’ tilbagevenden forventes at styrke Process Engineering A/S’ evne til at levere innovative løsninger inden for deres teknologiområder.