Tøjbutikken De Meza har ligget i Gothersgade 20b i Fredericia i de seneste fire år, men fra den 30. september er det slut. Butikken meddeler, at den lukker grundet økonomiske forhold.

I et Facebook-opslag oplyser De Meza, som kom ud af 2022 med et minus på 244.000 kroner før skat, at det har været en nødvendig beslutning at træffe.

– Det er med en blanding af stolthed, taknemmelighed og vemod, at vi deler denne meddelelse med jer i dag. Efter mange års dedikation og passion for butikken har vi truffet den svære beslutning om at lukke vores elskede tøjforretning, står der blandt andet i opslaget.

De to ansatte, der også er medejere af butikken, Mick Schmidt og Nicolai Rasmussen, ser tilbage på de fire år med stolthed.

– Vi er fyldt med stolthed, når vi ser tilbage på vores rejse. Fra vores spæde begyndelse har vi stræbet efter at tilbyde jer det bedste inden for mode, og skabe et behageligt butiksmiljø med en masse gode kundeoplevelser. Vi har været privilegerede over at møde så mange dejlige mennesker i vores butik, står der i opslaget.

Ligesom andre i branchen har De Meza haft nogle svære år, og derfor blev de nu nødt til at tage konsekvensen.

– Desværre har vi i de seneste år stået over for en række udfordrende økonomiske forhold, som har påvirket vores forretning i høj grad. Trods vores utrættelige indsats har det desværre ikke været muligt for os at opretholde den nødvendige stabilitet for at fortsætte driften, skriver De Meza.

Frem til den sidste åbningsdag kører butikken et stort ophørsudsalg, som lyder på, at man sparer 50 procent ved køb af én varer, og hvis man køber to stk. sparer man 60 procent og ved køb af tre stk. 70 procent.

AVISEN har været i kontakt med De Meza, som oplyser, at de ikke har yderligere at tilføje end det der står i deres Facebook-opslag.