Efter en bemærkelsesværdig sæson, hvor FHK vandt deres første DM-medalje i 43 år, er spændingen nu på sit højeste for det nye kampprogram for sæsonen 2023/24. Med intense kampe og spændende rivalopgør i horisonten lover denne sæson at blive en af de mest mindeværdige.

Den nye sæson kastes i gang den 2. september kl. 14:00, hvor FHK vil tage imod Bjerringbro-Silkeborg på hjemmebane. Dette opgør vil være en genindspilning af den sidste sæsons dramatik, hvor FHK til stor overraskelse slog Bjerringbro-Silkeborg to gange og rykkede op i DM-semifinalen, og udelukkede Bjerringbro-Silkeborg fra den eftertragtede position.

Dog vil denne kamp ikke være en simpel gentagelse af sidste sæson. Bjerringbro-Silkeborg, som på papiret ser ud til at have fået et løft med tilgangen af blandt andre Rasmus Lauge, vil gå ind til kampen med et ønske om at tage revanche. På den anden side har FHK også forstærket deres hold. Med nye ansigter som Sebastian Frandsen og Evgeni Pevnov, der skiller sig ud blandt de i alt fem nye tilføjelser til truppen, virker det til, at FHK’s hold bliver endnu stærkere end før.

Efter denne intense start på sæsonen vil FHK i deres anden kamp tage et gensyn med Emil Tellerup, når de møder Lemvig-Thyborøn på udebane. Dette er et hold, som sandsynligvis vil kæmpe for at undgå direkte nedrykning, hvilket gør denne kamp til en afgørende sejr for FHK.

Den 9. september byder på et nyt, spændende opgør, når FHK møder Skjern hjemme i thansen ARENA var det hold, som FHK slog i bronzeduellen, og man kan forvente en stor lyst til revanche fra vestjydernes side.

Fjerde spillerunde bringer FHK til Mors-Thy på udebane. Dette er et hold, som FHK har haft det svært med på udebane siden deres tilbagekomst til ligaen i 2019.

Den 22. september klokken 19:00 er det igen tid til en hjemmekamp for FHK. Her står de over for Ribe-Esbjerg. September måned rundes af med en udekamp mod SønderjyskE den 26. september kl. 20:00. Med dette stramt pakkede kampprogram vil det blive interessant at følge, hvordan FHK vil klare presset og forhåbentlig bevare deres momentum fra den imponerende foregående sæson.

Se hele kampprogrammet ved at klikke her.