Torsdag klokken 18:30 gæster nogle af verdens bedste kvindelige håndboldspillere Fredericia. Det sker, når Odense Håndbold spiller pokalkamp mod Fredericia Håndboldklub.

Fredericia Håndboldklubs bedste kvindehold er rykket ned i 2. division, men inden de for alvor kan drosle ned, venter der en pokalkamp torsdag aften, hvor modstanderen er Odense Håndbold, der er i fuld gang med kvindernes slutspil og i aften skal i aktion mod Ikast i en kamp, som formentlig har højere prioritet.

Derfor kan det ikke udelukkes, at Odense til pokalkampen mod FHK kommer i en udgave, der ikke er med alle de bedste spillere, men der bliver mulighed for at opleve flere af verdens bedste kvindelige håndboldspillere i thansen Arena, hvor der er kampstart klokken 18:30.

På Odenses hold spiller blandt andet de danske landsholdsspillere Mie Højlund, Helene Elver, Althea Reinhardt og Andrea Hansen, men også udenlandske profiler som Bo van Wetering og Dione Housheer.

Foruden verdensstjernerne vil kampen samtidig være FHK-træner Mia Nygaard Hansens sidste i spidsen for klubbens kvindehold. Til næste sæson bliver Jakob Kruse og hende erstattet af Peter Conrad, som skal være med til at rykke FHK op i 1. division igen.