Med en imponerende præstation på ti mål på 13 forsøg var Nicolaj Nørager en vigtig brik i FHK’s angreb i sejren over Bjerringbro-Silkeborg. Efter kampen, omgivet af de mange fans, tog AVISEN en snak med Nørager om hans følelser og oplevelser fra kampen, samt hans tanker om holdets præstation og fremtidige udfordringer.

– Jeg tror ikke, jeg har fået et adrenalin-boost som, når den her koger. Dette er unikt, og den fik ekstra. Det er rart at lykkedes, som jeg gjorde, sagde Nørager om den elektriske stemning blandt de 2.285 tilskuere i thansen ARENA.

Nørager forklarede, at holdet havde glædet sig til kampen og haft tro på tingene.

– Det er fedt. Vi kom ind til kampen med bedre vilkår end BSH. Vi har glædet os til kampen og haft tro på tingene. Vi skulle ikke lave mirakler, men et resultat, da vi har bevist, vi kan slå alle her, sagde han og fortsatte:

– Man kan altid diskutere slutspilsmodellen, men det handler om at peake nu, og det gør vi. Dette viser, at FHK-spillerne er fokuserede på at yde deres bedste i den nuværende fase af turneringen, forklarede Nicolaj Nørager.

Angående sin egen præstation og den gode dag på banen, var Nørager ydmyg.

– Det er en af de dage, uanset hvad man skyder, så sidder den, hvor den skal. Der er ikke en formel på det. Nogle gange rammer man den, og andre gange ikke, sagde han.

Med sejren over Bjerringbro-Silkeborg er FHK nu tættere på at sikre en plads i DM-semifinalerne. Nicolaj Nørager og resten af FHK-holdet kan nu se frem til en afgørende kamp mod GOG på søndag. Med den sejr i bagagen, opbakningen fra de mange fans og et stærkt fokus på at peake på det rette tidspunkt, er FHK klar til at kæmpe for en plads i DM-semifinalerne.