Jakob Frederiksen har fået muligheden for at fortsætte karrieren i en anden ligaklub, og den mulighed vil FHK ikke stå i vejen for.

Frederiksen, som tidligere var planlagt til at overgå til en rolle som spillende træner for klubbens 2. divisionshold, har i stedet valgt at fortsætte sin håndboldkarriere på højt niveau i en anden ligaklub.

– Trods den tidligere melding om at Jakob skulle fortsætte i FHK i en anden rolle i den kommende sæson, er vi glade for at kunne annoncere, at Jakob fortsætter hans håndboldkarriere på højt niveau, siger Thomas Renneberg-Larsen, administrerende direktør i FHK.

Til næste sæson får FHK tilgang af Fredrik Mossestad, og derfor var Jakob Frederiksen kommet i overskud. Frederiksen og FHK indgik derfor en aftale om, at han i næste sæson ville overgå til en anden rolle i klubben. I den henseende ville FHK dog ikke stå i vejen, hvis en ligaklub bød sig til.

– Som vi har lovet Jakob, ville vi ikke stå i vejen, hvis der opstod en mulighed for at fortsætte i håndbolden. Vi er meget glade for, at det lykkedes for ham, siger Thomas Renneberg-Larsen og slutter:

– Vi ønsker Jakob alt muligt held og lykke med de nye udfordringer og ser frem til gensyn i thansen ARENA. Jakob har givet meget til FHK, og vi ser frem til at følge hans fortsatte udvikling på højt niveau, afslutter Renneberg-Larsen.