Gudmundur Gudmundsson lagde ikke fingrene imellem FHK’s præstation imod TMS Ringsted.

FHK tabte 28-25 i den første slutspilskamp til TMS Ringsted. Hvad slutresultatet ikke viser, er at FHK flere gange i kampen var bagud med ni mål. Alligevel var FHK tæt på at kunne få point med hjem, da der blev reduceret til 24-23 med fire minutter igen.

– Vi spillede det dårligste, vi har gjort i den her sæson. Det er sådan det er. Jeg er meget skuffet over, hvordan vi startede kampen og spillede de første 40 minutter. Det blev meget svært. Hvis der er noget positivt, så kæmpede vi videre og var tæt på at få et point ud af det, men det lykkedes ikke, siger Gudmundur Gudmundsson.

Med nederlaget er FHK’s pointfordel fra før slutspillet gik i gang udlignet. Qua andenpladsen i grundspillet havde fredericianerne to point med over.

– Vi har tabt de to point, vi havde i bonus. Sådan er det, så må vi vinde i næste kamp og vise, hvad vi kan, forklarer Gudmundsson.

Undervejs i opgøret mod TMS Ringsted gik bølgerne højt. Særligt i slutminutterne følte FHK, at kendelserne gik imod dem.

– Jeg må kigge på det, jeg synes mange af kendelserne var mærkelige. Jeg har ikke analyseret dem, men vi skal først og fremmest kigge på os selv, hvorfor vi startede sådan. Vi gjorde deres målmand til kampens bedste. Før vi taler om andet, så skal vi kigge på vores egen præstation. Vi kan gøre det meget bedre, slår Gudmundur Gudmundsson fast.

39 minutter inde i opgøret blev Reinier Taboada præsenteret for et blåt kort. Dermed så han resten af kampen fra tilskuerpladserne.

– Jeg er meget uenig med dommerne, men jeg skal se det igen. Han løb ind i hans arm. Jeg kan ikke forstå, at det er et blåt kort. Jeg har ikke set den igen, så jeg kan ikke sige meget mere om det. Han dykker ned, som jeg ser det, og hvad skal han så gøre, siger Gudmundsson.

Hvad får det af betydning for jer, hvis Taboada er ude på tirsdag mod Skjern?

– Det vil jeg ikke tale om endnu, slutter Gudmundsson.

Kampen mellem FHK og Skjern spilles tirsdag klokken 18:30.