Prosero Security Group har i dag annonceret opkøbet af ZIPP Systems ApS, en fremtrædende totalleverandør af virksomhedssikkerhed. ZIPP Systems, baseret i Fredericia, hvor de har specialiseret sig i avancerede og integrerede sikkerhedsløsninger på tværs af Danmark siden virksomhedens grundlæggelse i 2011 af Karsten Søby og Rasmus Schmidt-Christensen.

– Vi er glade for at byde ZIPP Systems velkommen til Prosero-familien, udtaler Jørgen Kronborg, Country Manager for Prosero Danmark.

– Deres ekspertise styrker vores sortiment, og sammen vil vi fortsætte med at levere innovative løsninger, som imødekommer de voksende sikkerhedsbehov.

ZIPP Systems har igennem næsten 15 år leveret sikkerhedssystemer, der integrerer brand- og tyveribeskyttelse, adgangskontrol og videoovervågning. Med en omsætning på godt 20 mio. kr. i 2023, har virksomheden vist stærk vækst og positioneret sig som en pålidelig sikkerhedspartner for flere prominente danske virksomheder.

– Vi er stolte over vores virksomhed og stræber altid efter at være en pålidelig og attraktiv forretningspartner, siger Karsten Søby, adm. direktør for ZIPP Systems.

– Nu føles det naturligt at tage skridtet ind i Prosero, hvor vi deler vores ambitioner med de mange stærke virksomheder. Vores kunder vil ikke kunne mærke forskel, men nu får vi muligheden for at fortsætte vores vækstrejse, dele vores kompetencer inden for koncernen og blive en endnu mere attraktiv partner for vores kunder.

Karsten og Rasmus vil fortsætte som delejere i Prosero og drive virksomheden videre i samme spor som tidligere.

Prosero består af lokale sikkerhedsvirksomheder, som forener den mindre virksomheds nærhed og fart med tryghed og digitale kompetencer fra den store sikkerhedskoncern. Prosero sørger for kompetencer og leverer den primære sikkerhedsteknik tilpasset hver kunde og applikation. Tjenestesortimentet dækker rådgivning, integration, drift, vedligeholdelse, service og overvågning af alarmer, adgangssystemer, kamerasystemer, låse og brandsikring. Den samlede omsætning udgør over 4,6 mia. SEK.