Chelsea-legenden Frank Lampard er tilbage på Stamford Bridge, denne gang som midlertidig manager for den engelske Premier League-klub. Ifølge en officiel meddelelse fra Chelseas hjemmeside, vil Lampard have ansvaret for holdet i resten af sæsonen, der inkluderer ni Premier League-kampe samt deltagelse i Champions League-kvartfinalerne.

Sæsonen startede med Thomas Tuchel ved roret, men han blev afskediget i september. Chelsea ansatte derefter Graham Potter fra Brighton, der skrev under på en femårig kontrakt. Efter knap syv måneder i spidsen blev Potter dog også fyret. Bruno Saltor, der fungerede som assistenttræner under Potter, overtog midlertidigt ansvaret for holdet og ledede dem i en enkelt kamp mod Liverpool, der endte 0-0.

Frank Lampard, der oprindeligt indledte sin trænerkarriere i Chelseas ungdomsafdeling, har siden haft en kort periode som cheftræner for Derby County, før han vendte tilbage til Chelsea. Hans første ophold som Chelseas manager blev dog afsluttet på grund af skuffende resultater. Lampard skiftede derefter til Everton i januar 2022, men hans tid der var også præget af dårlige præstationer. Efter kun at have vundet én kamp og spillet to uafgjort i sine sidste 12 kampe for Everton, blev Lampard fyret og har været uden job siden januar.

Nu får Lampard en ny chance for at vende skuden for Chelsea, der kæmper med en række problemer både på og udenfor banen.