I en intens kamp mellem FHK og Leipzig, hvor begge hold demonstrerede effektivt forsvarsspil, endte Leipzig med en snæver sejr på 22-23.

De første 20 minutter af kampen blev domineret af FHK’s nye forsvarsanker, Evgeni Pevnov, hvis Bundesliga-erfaring tydeligt skinnede igennem. Han brugte sin styrke og hurtighed til at dirigere FHK’s forsvar, hvilket forhindrede Leipzig i at score.

Til trods for Pevnovs indsats, lå FHK fire mål under ved halvlegen med en stilling på 7-11.

Anden halvleg så en revitaliseret FHK, der fandt vej til netmaskerne og hurtigt indhentede Leipzig. Sebastian Henneberg, Anders Martinusen og Kristian Stoklund løftede FHK’s angrebsspil, med Stoklund der viste sig ustyrlig i kampens sidste fem minutter med flere gode aktioner og mål.

Kampen var lige med en stilling på 22-22 i de sidste sekunder, men Leipzig fik tildelt et straffekast, som de sikkert omsatte til et mål, hvilket endte med at give dem sejren.

Leipzig, der er på træningslejr i Danmark, har mødt flere danske ligahold, og FHK har, set i lyset af resultaterne, klaret sig forholdsvis godt i forhold til de øvrige hold, der har spillet mod Leipzig. Resultatet af kampen var FHK – Leipzig 22-23, mens de øvrige kampe endte BSH – Leipzig 31-37, Aalborg – Leipzig 33-40 og TTH – Leipzig 27-39.