De danske DM-bronzevindere fra FHK har annonceret deres kommende træningskampskalender, som indebærer møder med nogle af håndboldverdenens mest anerkendte hold. Dette inkluderer en spændende kamp mod de nykårede Champions League-vindere, SC Magdeburg.

Disse træningskampe er essentielle for FHK’s forberedelser til den kommende sæson, og vil spille en vigtig rolle i at skærpe holdets taktik og sammenspil. FHK har valgt at udfordre hold fra forskellige lande for at tilpasse sig og forstå forskellige stilarter og strategier i spillet.

Holdets første opgør finder sted den 2. august kl. 18:00 i thansen ARENA, hvor FHK vil møde det svenske hold, Ystads IF. Ystads IF, som har demonstreret stærke præstationer i deres hjemlige liga, vil være en spændende udfordring for FHK’s forsvar.

Den 4. august kl. 18:00, også i thansen ARENA, skal FHK måle sig med det tyske hold, SC DHfK Leipzig. Denne kamp vil give FHK muligheden for at teste deres evner mod et hold fra en af de stærkeste ligaer i verden.

FHK fortsætter med endnu en hjemmekamp den 8. august kl. 16:00 mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Denne kamp vil være et opgør mod holdets tidligere keeper, Emil Tellerup.

Kampene fortsætter ude i felten med udekampe mod Ribe-Esbjerg den 13. august kl. 16:00, og Skjern den 17. august.

Den 19. august tager FHK til den tyske by Magdeburg. for at møde RK Gorenje Velenje kl. 16:00. Denne kamp vil give holdet en chance for at teste deres evner mod et hold fra en af Europas mindre, men teknisk stærke ligaer.

Træningskampenes højdepunkt finder sted den 20. august kl. 16:00, når FHK møder Champions League-vinderne SC Magdeburg. Dette møde vil være en unik chance for FHK til at vurdere deres niveau mod et af de bedste hold i verden.

Med denne alsidige kampskalender er FHK godt rustet til at forberede sig til den kommende sæson, og fans kan se frem til nogle spændende kampe i de kommende uger.