Fredericia Håndboldklub (FHK) spiller lørdag klokken 16:30 mod Skanderborg-Aarhus, og en sejr i denne kamp kan betydeligt forbedre FHK’s muligheder for at nå semifinalen. Hvis GOG lørdag vinder mod BSH og FHK samtidig vinder deres kamp, vil FHK rykke op på andenpladsen i slutspilspuljen.

FHK’s muligheder blev styrket tirsdag, da de vandt 35-33 på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg. Denne sejr har øget interessen for lørdagens kamp. Adm. direktør i FHK, Thomas Renneberg-Larsen ser frem til kampen og håber, at alle stole bliver fyldt. Han og klubben mærker interessen for slutspillet, og det glæder ham.

– Det er øget interesse, så det er stigende. Dem, der har ventet og set om de skulle eller ej, har fået købt billetter nu. Det er nu, at vi skal have vores fans i hallen. Holdet har brug for opbakningen, siger han og tilføjer:

– Hver kamp er en slags finale, længere er den ikke, og vi har gode muligheder for en semifinaleplads.

Thomas Renneberg-Larsen, Fredericia Håndboldklub

Fanzone i hal 4

Der vil også være aktiviteter for børn i forbindelse med kampen. I hal 4 vil der være en stor fanzone med hoppeborg, fartmåler, slush og andet sjov. Det er dermed en oplagt mulighed for at tage hele familien med til en spændende håndboldkamp og støtte FHK i deres bestræbelser på at nå semifinalen.