I en intens og spændingsfyldt kamp i oprykningsspillet i 3. division, var det længe usikkert, om Næsby og Middelfart ville ende med et uafgjort resultat i det fynske brag. Men Middelfart fortsatte deres suveræne kurs mod 2. division, da de til sidst formåede at bryde igennem Næsbys forsvar.

For anden kamp i træk skulle der en overtidsscoring til for at afgøre kampens udfald, og for anden gang i træk var det Lester Hayes III, der blev helten. Han scorede det afgørende mål og sikrede dermed Middelfart en 1-0 sejr over Næsby.

Med denne sejr øger Middelfart deres forspring i tabellen. De ligger nu 14 point foran FA 2000 på andenpladsen og har 17 point ned til Ishøj på tredjepladsen. Med kun ni spillerunder tilbage i sæsonen, skal der ske noget helt usædvanligt, hvis Middelfart ikke skal sikre sig en af de to oprykningspladser til 2. division.

Middelfarts næste kamp finder sted den 22. april, hvor de skal møde Ishøj på hjemmebane. Denne kamp bliver utvivlsomt en vigtig prøvelse for Middelfart, da en sejr vil bringe dem endnu tættere på deres mål om oprykning til 2. division. Næsby, derimod, vil skulle finde tilbage på sporet og forsøge at indhente point i de resterende kampe i oprykningsspillet.