Klokken 17:26 blev TrekantBrand kaldt til en voldsom brand på Vorsøvænget i Middelfart, hvor der er et hus i flammer.

Opdatering klokken 19:46:

– Med et præcist og målrettet samarbejde, udfører brandmændene en utrættelig opgave. Med økser i hænderne angriber de de forreste rester af husets tag. Hvert slag er en beslutsom handling, der bringer tagets fragmenter nærmere jorden.

– Midt i ruinerne, hvor asken stadig svæver og afspærringen løsnes, kan folk langsomt vende tilbage til deres hjem i de omkringliggende boliger. TrekantBrand har trukket sig tilbage med to vogne, men deres tilstedeværelse er stadig betydelig. De er i gang med at undersøge området grundigt, oplyser vores reporter:

– En skadeservicebil er også ankommet for at yde støtte. Desværre er der ikke meget at redde, da husets indre ligger åbent for øjnene, hvor vinduer er smadrede i tusinde stykker og alt indvendigt er ødelagt af branden. Intet tag er tilbage. Kun mursten og forkullede brædder står som vidnesbyrd om det, der engang var. Ingen er kommet til skade. På nuværende tidspunkt kan Fyns Politi ikke give oplysninger om brandårsagen, men de mener ikke, at det er resultatet af en ukrudtsbrænder.

– Dronen svæver stadig i luften, og fra den anden side af huset fortsætter de med at sprøjte vand på ruinerne ved hjælp af en slange.

Opdatering klokken 19:00:

På vejen står naboer og beboere, der taler med hinanden, samlet i deres fælles undren og bekymring.

Flammerne er så voldsomme, at bilister på vej over Lillebæltsbroen tydeligt kan observere den tykke, sorte røg, der stiger op i luften. Også borgere i Fredericia- og Middelfartområdet er blevet opmærksomme på branden.

Situationen er ekstremt alvorlig, og flammerne rager op igennem taget på huset. Det er en skræmmende syn, der har fået beboere og naboer til at evakuere området i frygt for, at branden kan sprede sig yderligere.

– På nuværende tidspunkt er årsagen til branden ukendt, og der er ingen oplysninger om eventuelle tilskadekomne. Beredskab og brandvæsen arbejder intensivt på stedet for at bekæmpe flammerne og begrænse skaderne, oplyser vores reporter og fortsætter:

– Midt i kaoset, når flammerne danser og vandet strømmer, træder TrekantBrand ind som en massiv tilstedeværelse. Vejbanen mod Bornholmervej drukner i vand, mens Fyns Politi markerer deres tilstedeværelse med en afspærring blot 100 meter fra huset. En drone svæver i luften, som et vågent øje over scenen. Slukningskøretøjer fylder lokationen – stigevogne og automobilsprøjter er på vagt.

– TrekantBrand har rullet udstrakte slanger, der nu bliver frakoblet og gjort klar. Vidner står ved politiets afspærring og betragter det hele. Kun husets jernkomponenter står tilbage, som et dystert minde om taget. Røglugten hænger tungt i luften og spreder sig i hele området.