Tømrermester Dennis Niess ApS har i over et år haft sin serviceafdeling kørende i europæiske el-biler. Det har været en succes både for virksomheden og for miljøet.

Solen skinner på Entreprenørvej i Fredericia, hvor virksomhedens domicil ligger, og hvor Jonas Nielsen og Morten Nielsen har parkeret deres to el-biler for at vise dem frem. De er stolte af de to el-biler, der lydløst bevæger sig gennem Fredericia og Trekantområdet, når de to håndværkere servicerer kunderne. De åbner op til bilerne, og de har alt, hvad man skal bruge for at kunne levere et godt stykke arbejde for kunderne – der er ingen mangler.

Jonas og Morten fortæller begejstret om at køre i bilerne, som de bedst betegner som “let.” “Det er lækkert og dejlig nemt. Komfortabelt. Det er bare at sætte dem i drive og køre,” siger de. Med hjemmeladere kan de nemt køre direkte ud til kunderne, som også har bemærket de miljøvenlige køretøjer. “Vi har også været en tur i Aalborg i dem, så de kan også køre de længere ture. Vi hører det også fra andre håndværkere, de spørger ind til vores biler,” tilføjer de to svende.

Tømrermester Dennis Niess selv udtaler: “Vi valgte at skifte til el-biler for vores serviceafdeling, fordi de på flere parametre giver mening. Det er den vej, verden går. Vi skal tænke på fremtiden og sikre de bedste muligheder for kommende generationer.” Han understreger, at skiftet til el-biler også har økonomiske fordele. “Der er forskel på at tanke diesel til 2-3.000 kroner pr. måned pr. bil, og så have et abonnement på at lade til 799 i måneden. Det er også god økonomi i det.”

Dennis Niess forklarer, at de har gjort meget ud af at optimere deres el-biler. “Der er sat letvægtsreoler i bilen, for at den er så let som mulig, og for at batteriet kan køre så langt som muligt. Havde vi fyldt træreoler i bilerne, havde de naturligvis kørt fint, men det mindre. Vi er blevet modtaget virkelig positivt i markedet.”

Virksomheden har også planer om at udvide deres flåde af el-biler. “Inden for det næste år planlægger vi at skifte to biler mere ud til rene el-biler,” fortæller Dennis Niess. Han er stolt af, at virksomheden bidrager til den grønne omstilling. “Jeg er også glad for, at vi bidrager til den grønne omstilling. Det giver også en stor værdi at vide, at man er med på den rejse.”

Om Tømrermester Dennis Niess ApS

Tømrermester Dennis Niess ApS er en professionel tømrer i Fredericia og omegn med over 20 års erfaring i branchen. Virksomheden blev startet i 2003 af Dennis Niess og har siden vokset til sin nuværende størrelse med 17 ansatte.

Med ekspertise inden for en bred vifte af tømreropgaver, fra renovering og reparation til tilbygninger, ombygninger, vinduer, døre, møbler og specialopgaver, leverer Tømrermester Dennis Niess enestående service og resultater af højeste kvalitet.

Virksomheden servicerer Fredericia samt omkringliggende områder som Kolding, Vejle og Middelfart. For mere information eller for at drøfte dine tømrerplaner, er du velkommen til at kontakte dem.

Tømrermester Dennis Niess ApS står som et forbillede for, hvordan man kan tage ansvar for miljøet og fremtiden ved at integrere bæredygtige løsninger i sin forretningsdrift.