FHK kvalificerede sig søndag aften til DM-semifinalen, men Sebastian Henneberg vil mere nu – han sigter efter finalen.

FHK satte GOG eftertrykkeligt til vægs i den afgørende kamp i slutspillet og sikrede sig førstepladsen i slutspilspuljen efter en sejr på 34-24 mod GOG.

– Vi er utrolig glade for sejren og semifinalenpladsen. Det er det, vi har kæmpet for hele sæsonen, og det kulminerer i dag med en fantastisk præstation fra lægterne, og det overfører vi til banen, siger Henneberg.

GOG er dobbelte danske mestre og var på forhånd udråbt til at være favoritter mod FHK. Alligevel endte der med at være klasseforskel i FHK’s favør.

– Vi er velforberedte, og de spiller ikke noget, vi ikke var klar på, og så fik vi hallen med, og så smadrede vi dem, forklarer Sebastian Henneberg.

FHK kom ud til kampen som vilde dyr, og det afspejlede sig i den motivation, de havde til kampen.

– Vi glædede os. Hvis man ikke kan motivere sig til det, så skal man ikke spille håndbold, siger Henneberg.

FHK’eren er i gang med sin første sæson i klubben. I den vil han i DM-finalen, og derfor er det en skuffelse, hvis Ribe-Esbjerg ikke nedlægges i semifinaleserien.

– Ja, det vil være en skuffelse, forklarer Sebastian Henneberg.

Det lå ellers ikke i kortene, at FHK skulle i DM-semifinalen. De første to kampe blev tabt i gruppespillet, men via en stærk slutspurt lykkedes det.

– Vi blev 2’er i grundspillet og havde den fordel. Langt hen ad vejen holdt vi fordelen, og i starten spillede vi ikke helt op til det, vi vil, men vi lukkede da det gjaldt, siger Henneberg.

Henneberg blev kastet pludseligt ind på banen. Unge Jonas Kruse spillede de første 20 minutter, men efter en scoring gik han i gulvbrædderne. Og så måtte Henneberg tage harpiks på fingrene.

– Jeg vidste, at jeg ville komme ind før eller siden. Jeg har spillet en stor rolle i foråret, og man skal være klar, når man kommer ind, siger Sebastian Henneberg, der bragede syv mål ind undervejs i opgøret.

thansen Arena var til opgøret stopfyldt. 2.400 tilskuere var lukket ind, og det var noget, Henneberg satte pris på.

– Det er helt fantastisk at spille i sådan en kulisse, slutter Sebastian Henneberg.