Tirsdag blev det traditionsrige Hannerupløb afholdt i Fredericia. Løbet, som har været afholdt hvert år siden 1976, med undtagelse af årene med covid-19, havde i år over 1.300 deltagere.

Løbet arrangeres af Fredericia Løbeklub og er løbeklubbens største begivenhed i løbet af året. Bagved ligger et kæmpe stykke frivilligt arbejde, der kulminerede fra tirsdag kl. 17:00, hvor den første start fandt sted, og frem til omkring kl. 19:30.

I dagene op til løbet har arrangørerne været i gang med at forberede den store græsplæne, og afviklingen af løbet kræver også en masse frivilligt arbejde. Eksempelvis skal der være frivillige til at dele medaljer ud i mål, vende pølser, og ikke mindst bemande væskedepoterne.

Til dette års løb var der syv forskellige distancer, man kunne tilmelde sig. 6,5 km walken indledte Hannerupløbet kl. 17:00, efterfulgt af 21 km-distancen kl. 17:10. Kl. 17:15 var det de mindste børns tur, da børneløbet for børn op til maksimalt syv år blev sendt afsted på en rute, der var én kilometer lang.

Kl. 17:50 kom turen til 3×5 km-stafetten, inden de gik løs på den 8,1 km lange trailrute kl. 18:05. 10 km-løberne blev sendt afsted kl. 18:20, inden det hele sluttede af med at sende 5 km-løberne afsted kl. 18:30.

Fra kl. 19:15 var det tid til hædring af vinderne i de forskellige løb, både for herrer og kvinder, og derefter begyndte den store plads så småt at blive pakket sammen efter dette års Hannerupløb.