Hannerupløbet, det traditionsrige løb i Fredericia, har mistet en af sine mest trofaste deltagere og støtter. Flemming Wollenberg, der var kendt og elsket som Hannerupløbets “Grand Old Man”, er desværre afgået ved døden.

Hans smittende entusiasme, utrættelige arbejdsiver og evige godt humør har været en integreret del af Hannerupløbet siden dets begyndelse i 1976.

Flemming Wollenberg var ikke kun kendt for at være en af blot to løbere, der havde deltaget i alle udgaver af Hannerupløbet. Han var også kendt som en særdeles aktiv herre, der trods sine 86 år aldrig lod alderen bremse ham. Han var lige så meget en del af løbet som de stier, der blev løbet på, og de skove, der dannede baggrund.

Som æresmedlem i Fredericia Løbeklub blev Flemmings engagement og passion for løbesporten anerkendt. Men hans betydning strakte sig ud over selve løbene. Han var også en uvurderlig hjælp, når det kom til at bygge pladsen op til Hannerupløbet – altid med et smil på læben og et godt humør, uanset hvor hårdt arbejdet blev.

Flemmings bortgang efterlader et stort tomrum ved Hannerupløbet. Han vil blive dybt savnet, ikke kun for hans bidrag til løbet, men også for hans livsglæde, hans optimisme og den energi, han bragte med sig. Hannerupløbet vil ikke være det samme uden ham.

– Derfor kommer vi naturligvis til at savne Flemming utrolig meget ved dette års udgave af Hannerupløbet. Æret være Flemmings minde, skriver Hannerupløbet på deres Facebook.