Torsdag aften var der modeshow hos Gelato Di Natura i Vendersgade i Fredericia. Showet var arrangeret af “Løvestrøget”, og billetterne blev revet væk.

Dørene til modeshowet åbnede kl. 18:30, hvor der blev serveret en let omgang mad, inden selve showet, der var delt op i to “halvlege”, startede kl. 19:00. Begivenheden er tilbagevendende, da det er tredje gang, aktørerne har valgt at arrangere den, og det har været med stor succes.

Stemningen under modeshowet var begejstrende. Da gæsterne trådte ind i Gelato Di Naturas lokaler, blev de mødt af en atmosfære af spænding og forventning. Lysene var dæmpet for at skabe en intim og indbydende følelse, mens en blød baggrundsmusik langsomt byggede stemningen op. Værterne for aftenen, smilende og imødekommende, sørgede for, at alle følte sig velkomne, hvilket bidrog til den varme og hyggelige atmosfære. Som modellerne trådte ud på catwalken, klappede og jublende, kunne man mærke en bølge af beundring og støtte fra publikum. Hver præsentation af tøj blev modtaget med anerkendelse, hvilket tydeligt viste det tætte samfund og den kollektive beundring for de lokale butikker Denne gang var der deltagelse i showet fra Din Tøjmand Sejersen, Milano/Ørntoft, Please Stay, Thiele og Amoc. For sidstnævnte butik var det første gang, de deltog.

– Det er et nyt pust at have dem med; de tilbyder noget, som de andre butikker også har, og sidste gang havde vi også for første gang briller med. Det var en stor succes, siger indehaveren af Please Stay, Gitte Blicher.

Modeshowet spænder bredt, og håbet er, at det sætter butikkerne i fokus på en anden måde.

– Man får set tøjet på en anden måde end til dagligt, og så får man bare en hyggelig aften her. Der kommer også fokus på Gelato, og samtidig får man set forårsmoden, siger Gitte Blicher.

Alle de udbudte billetter blev revet væk. I løbet af få dage måtte der meldes udsolgt, og det betød, at omkring 80 personer var inde at se modeshowet, hvor gæsterne var alt fra yngre til ældre.

– Det er en god blanding, men det er også en blandet landhandel af butikker, der er her, så på den måde giver det god mening. Der er noget for både børn, yngre, kvinder og mænd, forklarer Gitte Blicher.

Alle gange, som Løvestrøget har holdt modeshow, har det været med fulde huse. Derfor er det næppe sidste gang, det finder sted.

– Det er fantastisk, at vi kan samle så mange mennesker på sådan en hverdagsaften. Jeg tror ikke, man skal regne med, at det er sidste gang, vi holder det, slutter Gitte Blicher.