Lørdag bød på en intens håndboldkamp, da KIF Kolding krydsede klinger med Skanderborg AGF Håndbold. Trods en stærk start fra KIF, endte kampen med en sejr til Skanderborg AGF, 31-27.

Kampen startede med et overraskende overtag fra KIF, der hurtigt satte sig foran med en føring på 7-3 efter kun 12 minutters spil. Dette momentum blev yderligere styrket, da Kolding scorede endnu et mål for at bringe scoren til 8-4 efter 16 minutter. Det så ud til, at KIF var ved at cementere deres dominans, da Bjarke Christensen havde en gylden chance for at øge føringen til fem mål. Desværre for KIF brændte han denne afgørende mulighed.

Det blev vendepunktet for kampen, for kort tid efter udlignede Skanderborg AGF til 9-9 i det 21. minut. Ved pausen var det Skanderborg AGF, der gik til omklædningsrummet med en smal føring på 14-12.

I anden halvleg fortsatte Skanderborg AGF med at opbygge deres fordel, og efter 35 minutter førte de 18-13. Men KIF Kolding viste kampgejst og reducerede forskellen til kun to mål i det 42. minut med scoren 20-18 i Skanderborg AGFs favør.

Trods KIF Koldings heroiske forsøg på en comeback, kunne Skanderborg AGF fastholde deres fordel og sluttede kampen af med en 31-27 sejr.

Dette nederlag efterlader KIF Kolding på den uheldige sidsteplads i ligaen. Deres næste udfordring venter på onsdag, hvor de vil møde FHK på udebane.