Søndag var en dag, hvor både solen og konkurrencen var intens på tennisbanerne på Baldersvej. Her stod Fredericia Tennisklub og Erritsø overfor hinanden i et lokalopgør i 2. division Vest pulje 2. Det var en kamp, der markerede deres første holdkamp i flere år.

Erritsø, som nyoprykket hold, og Fredericia, som efter en kort flirt med 1. division er tilbage på 2. divisions niveau, kastede sig ud i en dag fyldt med nervepirrende kampe under en bagende sol og et fuldstændig vindstille tennisanlæg.

De fire singler blev specielt udfordret af vejret. Fredericias Lukas Dupont og Erritsøs Hans Christian Hansen spillede førstesinglen. Dupont startede stærkt og vandt første sæt 6-3, men en erfaren Hansen vendte stærkt tilbage og vandt andet sæt 7-6. I en nervepirrende tiebreak kom Hansen først fra start, men Dupont gav ikke op. Til trods for Duponts ihærdighed, formåede Hansen at bevare roen og vandt med 10-7.

Andensinglen mellem Kenni Goldenbeck fra Erritsø og Jonas Dupont fra Fredericia, endte også med en sejr til Erritsø. Goldenbeck sejrede i to sæt med cifrene 6-4.

Fredericias Sebastian Billund gjorde dog sit mod Christian Westermann. Efter et tæt første sæt på 7-5, viste Billund sin styrke i andet sæt og vandt overbevisende 6-2. Trods dette, slog Erritsøs Thomas Kristensen Fredericias Magnus Ambye i fjerdesinglen med resultatet 6-3 og 6-4.

Efter singlerne fulgte en kort pause, hvor Christian Westermann fra Erritsø genopladede med væske og opmuntring fra hans holdkammerater. Han fortsatte derefter i den første double sammen med Hans Christian Hansen mod Dupont-brødrene, der viste sig stærke og vandt begge sæt, 6-3 og 7-6.

I den anden double vandt Erritsø dog over Fredericia. Her formåede Kenni Goldenbeck og Thomas Kristensen at overvinde Magnus Ambye og Sebastian Billund. Erritsø tog første sæt 6-1, mens andet sæt blev vundet med 6-4.

Efter en dag i solen, kunne Erritsø fejre en samlet sejr på 4-2 over Fredericia. Med dette resultat har Fredericia nu 13 point efter fire kampe, mens Erritsø følger tæt efter med ti point.

Nu venter der en sommerpause for begge hold frem til den 6. august. Her vil Fredericia møde Kolding på udebane, mens Erritsø har hjemmebanefordelen mod TC Odense.