Fredericia Håndboldklub har ligaens bedste forsvar. Kigger man på de øvrige hold i ligaen, er det fredericianske mandskab det hold, der har lukket færrest mål ind. 433 mål har de indkasseret i 16 kampe, hvilket er seks færre end Aalborg. Men hvad er hemmeligheden bag? AVISEN har spurgt den tyske stregkæmpe Evgeni Pevnov om, hvad hemmeligheden bag er.

I lørdags vandt FHK 30-26 på udebane mod Skjern. Sejren var ikke på noget tidspunkt i fare i anden halvleg. Efter kampen var smilene store i FHK-lejren. “Alt for ham (AVISENs udsendte, red.),” sagde Evgeni Pevnov, da FHK’s holdleder Klaus Bernhardt gik ind for at hente stregspilleren i omklædningsrummet, da han skulle stille op til interview.

Pevnov spillede hovedparten af de 60 minutter på banen, hvor det endte med at blive til en sikker sejr.

– Vi lavede flere mål end de andre, svarede Pevnov og brød ud i grin på spørgsmålet om, hvorfor FHK vandt kampen.

Seriøsiteten kom dog hurtigt tilbage til Evgeni Pevnov.

– Vi var meget koncentrerede og fokuserede. Vi havde lyttet til Gudmundurs råd før kampen. Det var ikke nemt, men vi blev ikke overrasket over, hvad Skjern gjorde i løbet af kampen, forklarede Pevnov.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Pevnov forblev i den ærlige tone. Han blev forholdt til, at FHK vandt deres sjette kamp i træk, og uden at fortrække en mine sagde han:

– Jeg tænker ikke over det. Vi gør det godt, men helt ærligt, så kigger jeg på næste kamp. Vi skal kigge på fremtiden, og er allerede fokuseret på næste kamp, sagde Evgeni Pevnov.

Så du kigger heller ikke på tabellen, hvor I er nummer to?

– Nej, lød det prompte fra Pevnov.

AVISEN oplyste derefter Evgeni Pevnov om, at Aalborg samtidig med FHK’s kamp mod Skjern, havde tabt 35-34 til Ribe-Esbjerg.

– Oh, nice, sagde Pevnov, der dog ud fra hans mindset ikke kunne bruge det til særlig meget:

– Jeg kigger på det fra kamp til kamp. Næste kamp er mod Mors-Thy, og den fokuserer jeg på, sagde Evgeni Pevnov.

Sidst FHK spillede mod Mors-Thy var den 17. september. Ved den lejlighed tabte FHK 25-24. Dermed er der lagt op til en revanche i thansen Arena tirsdag aften.

– Vi går ind til alle kampe for at vinde, jeg tænker ikke over, vi tabte deroppe, sagde Pevnov.

http://adp-as.dk

En ting, som tyskeren dog gerne vil forholde sig til, er FHK’s forsvar. Hvad er det, der fungerer så godt i FHK’s forsvar, og hvad er hemmeligheden bag den bastion, som der er opbygget?

– Lasse Balstad og jeg har en god relation. ‘Balle’ er meget hurtig, og på den måde komplementerer vi hinanden godt. Vi har en plan med det, som vi gør, og derudover har vi to dygtige keepere, sagde Evgeni Pevnov.

Der er kampstart mellem FHK og Mors-Thy tirsdag klokken 18:30.