Det velkendte isfirma, Hansens Is, gør klar til at bringe mere sommerglæde til Fredericia. Efter at have overtaget Havnegrillen, planlægger firmaet at omdanne den velkendte pølsevogn til et ishus, de har valgt at kalde “Havnens Perle”.

– Det er helt fantastisk at få lov til at være dernede og kunne nyde udsigten. Der er noget helt unikt over at være på en havn, det er første gang vi har fået vores eget hus på en havn, siger Anders Ejby, kommerciel direktør hos Hansens Is.

Ejby forklarer, at de har haft forhandlinger med Tommy Jensen, den tidligere ejer af Havnegrillen, og det virker til, at overtagelsen er sket i god ånd.

– Vi har snakket is med Tommy tidligere, han har jo rigeligt på hans tallerken. Han har altid holdt så meget af havnegrillen, og som jeg ser det, så er det jo en lykkelig omstændighed.

Hansens Is har for nylig også udvidet deres tilstedeværelse i Fredericia ved at åbne en afdeling i Madsby Legepark.

– Det er så fedt at kunne have de to lokationer i Fredericia, siger Ejby. Han deler også, at firmaet for nylig har lukket deres afdeling på Aarhus Ø og glæder sig over den nye mulighed i Fredericia.

– Der kommer endnu mere fokus på is, vores is. Gode pølser og god kaffe, det vil man også altid kunne få, tilføjer han.

Ejby afslører, at navnet “Havnens Perle” er valgt med inspiration fra filmen “Otto er et næsehorn”.

Forventningen er, at det vil tage nogle uger at få alt på plads før den officielle åbning.

– Det bliver fedt og vi glæder os! Vi glæder os til at være en del af det nye liv på havnen, slutter Ejby.