Der er indgået aftale med traditionsrige Hansens Is om en forpagtningsaftale på Havnegrillen. Her har folkene bag Urbania Street Food takket ja til samarbejdet og vil dermed stå for hele driften af stedet.

Det er ikke mange måneder siden, at pølsemand Tommy Jensen gav nøglerne til den populære havnegrill videre til Hansen Is. Hansen Is skulle efter planen være åbnet frem mod sommeren 2023. Men planerne har været lagt på is. Nu er der dog fundet en løsning, der gør, at besøgenge kan nyde en is igen.

Der vil blive påbegyndt en større renovation af det indvendige af bygningen med det samme. Derudover vil blandt andet terrasse og udeområdet også få sig en stor overhaling. Her vil der blive lagt fokus på flere siddepladser og at skabe endnu mere hygge. Imens den større renoveringsproces er i gang, vil der blive opsat en midlertidig isbod.

Foto. AVISEN

Når ishuset er klar til fuld åbning, kan gæster i Kanalbyen se frem til iskolde fadøl, rosé, lemonade, skøn kaffe.

Derudover vil du også stadig kunne få de velkendte bubble waffles, samt softice og Hansens ispinde. Hele ishuset vil komme til at bære tydeligt præg af det stærke samarbejde mellem den 101 år gamle familiedrevet virksomhed, Hansens Is, og de lokalkendte ejere af Urbania Street Food, hvor stærke traditioner og brand kobles sammen med stort kendskab til byens borgere og fælles vision om en attraktiv kanalby. 

– Vi har fundet den helt rigtige samarbejdspartner til at skabe liv og gode is oplevelser på havnen. Vi ser virkelig frem til åbne op for gæster i midten af august, udtaler Anders Eibye Hansen fra Hansens Is.

Brian Løkkegaard, Urbania Street Food.

– Vi glæder os meget til at komme i gang, vi har en stor kærlighed og tro på Fredericia og især området i Gothersgade Syd og Kanalbyen finder vi meget attraktivt og superspændende, Brian Løkkegaard, medejer af Urbania Street Food.