Tommy Jensen, også kendt som “Tommy Pølsemand”, har annonceret, han har solgt sin Havnegrillen i Fredericia’s Kanalbyen. Efter 15 års dedikeret service, har han besluttet at træde tilbage, idet hans arbejdsdage strækker sig fra kl. 6 om morgenen til 20 eller 21 om aftenen.

Tommy siger farvel. Det er lidt vemodigt, slår han fast. Foto: AVISEN

Tommy er dog glad for, at hans efterfølger bliver Hansens Is, et familieforetagende med over et århundredes erfaring.

– Det er en god og sund forretning de får, siger Tommy. – Forhåbentlig kan de løfte det her. Vi har så travlt, så de skal nok få noget at se til.

Tommy Jensen, der udover at drive Havnegrillen også ejer fem rullende pølsevogne og en pølsevogn i Billund Lufthavn, har haft en travl arbejdsdag.

– Det er vigtigt at sige, at Havnegrillen er en rigtig god og sund forretning, og det samme er alle de andre pølsevogne, sagde han.

– Det er faktisk lige så meget derfor, jeg kan ikke være alle steder, desværre.

Havnegrillen bliver til Hansen Is. Foto: AVISEN

Jensen har for nylig fuldført en aftale med Hansens Is, som forventes at overtage driften af Havnegrillen inden for den nærmeste fremtid. Han har tilbudt at hjælpe det nye team med at komme godt i gang.

– Hansen is rykker ind snart, så ordner de det hele. Jeg vil gerne hjælpe dem i gang med alt, hvad de har behov for, siger han.

Til trods for salget ser Tommy Jensen frem til fremtiden og er sikker på, at beslutningen om at overlade forretningen til Hansens Is var den rigtige.

– Det gør selvfølgelig lidt ondt at skulle af med forretning, men jeg er sikker på, at det er det rigtige, afslutter han.

Hansens Is forventes at begynde driften i juni, hvor de vil tilbyde et bredt udvalg af deres populære isprodukter, samt hotdogs, let mad, øl, og kaffe.