Tirsdag aften blev et vidnesbyrd om de udfordringer, Fredericia Håndboldklubs 1. divisionskvinder har stået overfor i denne sæson. På hjemmebane oplevede de et skuffende nederlag på 32-22 til Hadsten.

Kampen startede med en stilling, der viste 2-2 efter de første seks minutter, men momentum skiftede hurtigt. 11 minutter inde i kampen var FHK allerede bagud med 7-2. Dette tidlige tilbageslag gav Hadsten et solidt forspring. Ved stillingen 13-7 til Hadsten var FHK fortsat i problemer, hvorefter der blev anmodet om en timeout i håbet om at genfinde fodfæste.

Ved pausen havde Hadsten udbygget deres føring til 17-8. Efter pausen fortsatte FHK’s kamp, og efter 33 minutter var stillingen 20-9 til Hadsten. Et glimt af håb viste sig, da FHK reducerede Hadstens forspring til 20-13 i det 36. minut, men dette en var kortvarig opblomstring. Hadsten fastholdt deres dominans og førte 27-16 i det 47. minut.

Kampen endte med en overbevisende sejr til Hadsten på 32-22. Dette resultat betyder, at FHK stadig kun har to point efter 11 kampe og nu står syv point fra sikkerhed over nedrykningsstregen. FHK’s næste udfordring bliver kampen den 13. januar mod EH Aalborg, der ligger nummer et i 1. division.