Artiklen opdateres løbende..

En mystisk besked på Facebook fra Ungdommens Hus i Fredericia har vakt opsigt. I meddelelsen angiver man at huset er lukket indtil videre, og man arbejder med en “beredskabsplan”. Men hvad der konkret er sket, meddeler man ikke. Kun at de unge skal kunne færdes trygt på stedet.

AVISEN arbejder på at få bekræftet, hvad der er sket på Ungdommens Hus. Fredericia Kommune og personalet på Ungdommens Hus har tilsyneladende mørkelagt episoden, og ingen af de lokalpolitikere, der er blevet orienteret om hændelsen, ønsker at udtale sig. Hvilken årsag der måtte være til, at man ønsker at hemmeligholde hændelsen, gives der heller ingen forklaring på. Vi har også spurgt om, hvorfor man kommunikerer om en lukning på Facebook, men ikke orienterer offentligheden fyldestgørende om årsagen til lukningen.

Ifølge vores oplysninger er der tale om en foruroligende hændelse, der således har skabt så stor utryghed på stedet, at man holder stedet lukket. Det er ifølge vores kilder, herunder øjenvidner, banderelateret.

Ved du noget om sagen, så kontakt AVISEN.