FC Fredericia tabte den sidste testkamp inden NordicBet Ligaen går i gang. Det skete hjemme på Monjasa Park, hvor Hamburger SV II vandt 0-1.

FC Fredericia spillede lørdag sidste træningskamp inden det går løs næste søndag hjemme mod Vendsyssel. Modstanderen var Hamburger SV II, der spiller i Regionlliga Nord, som er den fjerde bedste tyske række.

Hamburger SV II som et U23-hold til klubbens og det var derfor spændende at se, hvilket matchup det var for FC Fredericia.

Til kampen havde Jonas Dal valgt hvad der godt kunne ligne startopstillingen i sæsonpremieren. De startende spilere var: Alexander Nybo, Jacob Buus – Erik Nissen – Mathias Johannsen – Nicolaj Ritter, Christian Ege Nielsen – Andreas Oggesen, Anders Holvad – Mathias Gertsen – Kristian Kirkegaard, Agon Mucolli.

Der var ikke meget aktion i første halvleg. Et af højdepunkterne stod fanklubben Red Pride for, da de var mødt talstærkt frem og med lys og røg fik sat lidt fut over Monjasa Park i indledningen af kampen.

Hamburger SV II ville ikke det store fremad banen og overlod meget af initiativet til FC Fredericia, som til gengæld havde svært ved at komme frem til oplagte chancer.

En af de chancer, som FC Fredericia fik tilspillet sig, faldt til Kristian Kirkegaard, der blev spillet fri i dybden, men alene igennem med Hamborgs keeper skød han ved siden af.

Efter 34 minutter var det Agon Mucolli, som var tæt på, men hans forsøg gik heller ikke i mål. Det gjorde til gengæld Hamburger SV, da de havde deres første forsøg efter 41 minutter, som røg ind bag en chanceløs Alexander Nybo.

Pausen benyttede FC Fredericia til at skifte en del ud af, og anden halvleg var meget præget af mangel på intensitet.

Kampen bød blandt andet på spilletid til den nytilkomne FC Midtjylland-lejesvend, Nikolaj Kirk, og han efterlod et positivt indtryk på høje back, hvor han erstattede en skadet Jacob Buus.

Det lykkedes ikke FC Fredericia at få prikket bolden i mål, og da det heller ikke lykkedes for Hamburger SV II endte det med en sejr til gæsterne på 0-1.

http://www.detskerifredericia.dk/indhold/fyn-rundt-2019
Annonce.