Søndag spiller FC Fredericia sæsonens sidste kamp, som finder sted på Monjasa Park mod Hobro. Med en sejr og et pointtab til Kolding kan FC Fredericia afslutte sæsonen på en imponerende tredjeplads i NordicBet Ligaen.

FC Fredericia har haft en sæson over forventning. Holdet nåede semifinalen i Oddset Pokalen og kvalificerede sig sikkert til slutspillet. Selvom holdet mod slutningen af sæsonen har været ramt på ressourcer og ikke haft meget på spil, ændrer det ikke på, at sæsonen kan krone med en tredjeplads. Det vil være en passende afslutning på en flot sæson.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI8dPQyoXPhQMVZheiAx3prQAJEAAYASAAEgKDkfD_BwE

Det er værd at bemærke, at FC Fredericia’s præstation i denne sæson er bemærkelsesværdig, især set i lyset af holdets budget, som på papiret ikke rækker til topplaceringer. Med dygtige handler og strategisk snilde har holdet formået at være med i toppen af tabellen. Den sportslige ledelse har fundet uslebne diamanter som Lundrim Hetemi og Sofus Berger på lejeaftaler – spillere, som klubben næppe ville have råd til på permanente kontrakter. Disse lejeaftaler har gjort det muligt for FC Fredericia at konkurrere i toppen uden at have et af de største budgetter.

Forberedelserne til næste sæson er også godt i gang. FC Fredericia vil igen forsøge at finde talentfulde spillere, som endnu ikke har nået deres fulde potentiale, men som kan udvikles og løftes gennem klubbens boldbesiddende spillestil. Spillere vil blive nøje udvalgt til at passe ind på Michael Hansens mandskab.

https://usgaragefredericia.dk/

At afslutte på tredjepladsen i NordicBet Ligaen vil være kronen på værket for denne gruppe af spillere. Oprykning har syntes urealistisk i år, især med konkurrenter som AaB og Sønderjyske i rækken. Derfor vil en tredjeplads være en bemærkelsesværdig præstation, der cementerer FC Fredericia som “the best of the rest.” For at dette skal ske, skal FC Fredericia gøre deres arbejde og vinde over Hobro, mens Kolding samtidig skal tabe point mod Sønderjyske, der afslutter sæsonen med et lokalopgør på hjemmebane mod klubben fra nord.

Kampen mellem FC Fredericia og Hobro spilles søndag klokken 15:00. Dette opgør bliver afgørende for, om FC Fredericia kan afslutte deres bemærkelsesværdige sæson på en historisk tredjeplads.