Endnu en gang har FC Fredericia været på rov i en Superliga-klubs overskudslager. Denne gang er det i Silkeborg IF, hvor FC Fredericia har sikret sig den 24-årig stopper Frederik Rieper på en tre-årig aftale.

Rieper, der er søn af den tidligere landsholdsspiller Marc Rieper, nåede dermed kun et halvt år i Silkeborg. Det betyder dog ikke, at FC Fredericia kun kender ham fra den tid.

– Vi har fulgt Frederik et stykke tid, særligt efter at han skiftede til Silkeborg IF i vinters. Vi har fundet en forsvarsspiller som passer perfekt ind i vores spillestil. Herudover er han også en ledertype, som vil komme til at sætte sit præg på truppen i både dagligdag og kamp, siger direktør Stig Pedersen.

Frederik Rieper skiftede i vinters fra Århus Fremad til Silkeborg IF. Siden sit skifte er det blevet til seks kampe for Silkeborg IF, senest i gårsdagens sidste runde af 3F Superligaen imod FC Midtjylland på MCH Arena.

– Forsvarsmæssigt skal vi øge konkurrencen, og her har vi fundet en spiller, som har kvaliteterne til at hjælpe holdet fra dag et. Selvom det har været noget af det bedste vi har præsteret defensivt de seneste 10 år, så er det et af de steder vi skal forbedre os. I Frederik får vi en mand som netop er garant for dette og kan hjælpe os med vores defensive præstationer siger cheftræner Michael Hansen.

Det er anden gang inden for de seneste par uger, at FC Fredericai er på rov i en Superliga-klub. Holdet sikrede sig tidligere Jeppe Kudsk fra Randers, og han er i lighed med Rieper også midterforsvarer. Foruden de to har FC Fredericia også sikret sig Daniel Thøgersen fra B93 og William Madsen fra HB Køge.