2. Viceborgmester i Fredericia, Susanne Eilersen (O), havde gerne set Steen Wrist blive som borgmester frem til næste kommunalvalg, men forstår hans beslutning.

    Onsdag blev det offentliggjort, at Steen Wrist stopper som borgmester før tid, da han har fået et nyt job hos Laugesens Have A/S. I forvejen var det tidligere på året meldt ud, at Wrist ikke ville genopstille som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Fredericia ved kommunalvalget i 2025.

    – Vi har fået meldingen om, at Steen stopper som borgmester den 1. maj; jeg havde håbet, han sad perioden ud. Jeg synes, vi har haft et godt samarbejde med ham. Han startede i en svær tid med den uro, der var – det har vi landet på en ordentlig måde. Jeg vil takke ham for det gode samarbejde, vi har haft. Jeg er ærgerlig over, at han stopper nu, det har jeg sagt til ham også. Med tanke på byens ve og vel havde vi haft brug for ro i flere år; jeg havde derfor gerne set, at han tog tiden ud. Jeg forstår godt, han tog imod jobbet, men jeg vil gerne takke ham for samarbejdet og byde velkommen til Christian Bro, som jeg forventer at få et godt samarbejde med i det næste halvandet års tid, og så se, hvad det bringer fremad, siger Susanne Eilersen.

    Se indslaget med Eilersen her: