EGIF Rugby indledte lørdag sæsonen i 2. division vest med et brag af en kamp mod RC Odense på rugbystadionet i Erritsø. Klubhusets grill var tændt og atmosfæren var opløftet, da de to hold gik på banen.

Trods favoritværdigheden fik EGIF Rugby en skidt start, da de kom bagud 0-5 efter blot fire minutter. Holdet viste dog styrke og kæmpede sig tilbage i kampen. Thor Steendahl bragte EGIF Rugby foran 7-5 i det 18. minut, og George Melgaard øgede føringen til 12-5 tre minutter senere.

I det 24. minut reducerede RC Odense til 14-10, da EGIFs forsvar blev overrumplet af en lang bold. Odense gik i front med 14-19 i det 37. minut efter en smart kombination, men EGIF Rugby udlignede til 19-19 ved pausen takket være Chano Jensen.

I anden halvleg trak EGIF Rugby fra, og Nicolai Lykkegaard bragte dem foran 24-19 ved anden halvlegs begyndelse. En spiller fra RC Odense fik i det 51. minut et åbent benbrud, og det medførte en midlertidig afbrydelse af kampen. En af gæsternes spillere, som tidligere har været udsendt i Afghanistan, fik sat benet sammen, og den uheldige spiller blev klappet ud af banen fra både hold og tilskuere, før han blev kørt væk af en ambulance.

Efter afbrydelsen fortsatte EGIF Rugby med at dominere. Jonathan Back scorede i det 56. minut og bragte stillingen til 29-19, efterfulgt af Thor Steendahl, der øgede føringen til 31-19.

Sebastian Guldager udbyggede føringen til 36-19 i det 61. minut, inden RC Odense reducerede til 36-24 fem minutter senere. EGIF Rugby cementerede deres sejr i det 77. minut, da Chano Jensen scorede efter en flot aflevering fra Thor Steendahl og bragte stillingen til 41-24. Marcus Tour Nadre Jørgensen satte sidste punktum i overtiden med en scoring til 46-24.

Denne sejr er en lovende start for EGIF Rugby i 2. division vest, og holdet vil uden tvivl være opsat på at fortsætte den gode form i de kommende kampe.