Med sæsonstarten i NordicBet Ligaen i fuld sving, går FC Fredericia en svær opgave i møde, når fredag skal spille mod Sønderjyske på udebane. Efter et skuffende nederlag til Hobro i sæsonåbneren, er FC Fredericia opsat på at rette op og give en solid præstation mod Sønderjyske, som er et af de hold, der forventes at kæmpe med om oprykning.

FC Fredericias træner, Michael Hansen, har indstillet holdet på den kommende kamp, hvor FC Fredericia skal forsøge at rejse sig efter nederlaget.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

– Selvfølgelig er det en udfordrende opgave. Vi skal spille ude mod et tophold, så det er naturligvis svært. Vi oplevede samme vanskeligheder sidste gang vi besøgte dem, for omkring 5-6 måneder siden. Vi håber, at det nederlag vi netop har oplevet ikke påvirker os alt for meget. Vi skal virkelig steppe op fredag og være gode til at beskytte os selv. De kommer med mange aggressive spillere, masser af fart og tempo, som vi skal være klar til at modstå og håndtere dygtigt, siger Hansen

Hansen understreger vigtigheden af at tilpasse holdets taktik til udfordringen.

– Vi skal både nedbryde deres forsøg, men vi kan kun gøre det, hvis vi også har lidt modvind, så vi skal også være gode til det aspekt. Dette er noget af det, vi har evalueret fra kampen mod Hobro. Men med få dage mellem kampene har vi også skullet fysisk være klar, og bruge kampene til at identificere, hvad vi skal forbedre. Fokus har primært været på Sønderjyske, forklarer Michael Hansen.

Træneren afslørede også, at holdet stadig søger efter nogle nøglespillere for at optimere deres spil, især på højre back, hvor FC Fredericia var i problemer både defensivt og offensivt.

– Vi er tæt på, da vi ikke mangler mange, men vi mangler en til to spillere, der kan forbedre træningen og holde os klar. Vi er lidt svage på højre back for tiden, men vi håndterer det lidt anderledes og har gjort det i noget tid. Mod Hobro manglede vi muligheden for at ændre taktik, når tingene ikke fungerede, og det er noget, vi håndterer nu, slutter Hansen.

Hansen hentyder formentlig til, at defensivt lukkede FC Fredericia et mål ind pga. fejlen i højre side, og offensivt blev der ikke budt ind med meget mod Hobro.

I forhold til kampen mod Hobro har FC Fredericia fået en ny spiller i form af Jakob Jessen, der er kommet til fra OB’s U19-hold efter et succesfyldt prøvetræningsophold. Han kan potentielt få debut mod Sønderjyske.

Opgøret mellem Sønderjyske og FC Fredericia fløjtes i gang klokken 19:00.