Fredericia Håndboldklub står foran en vigtig udfordring. De er på randen af DM-semifinalen og den afgørende slutspilskamp mod Skanderborg Aarhus venter forude. Intensiteten er høj i klubben, og det er især mærkbart under træningerne, hvor hver eneste øvelse tæller. I midten af det hele står målmanden Emil Tellerup, som er klar til at kæmpe for sejren.

– Der er ikke så meget at snakke om, vi går efter at vinde, og hvis det skulle gå galt, satser vi på, at GOG ikke taber mod BSH, siger Tellerup efter fredagens træningspas.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

For Tellerup ville det være en bitter pille at sluge, hvis ikke holdet formår at stå for presset.

– Det vil være bittert, hvis vi ikke lukker den nu, når vi har haft to muligheder for at afgøre det, siger han.

Tellerup har nydt sin tid i slutspillet, hvor han har leveret stabile præstationer i målet.

– Det har været fedt i slutspillet. Vi har haft stabile præstationer i målet det meste af sæsonen, og at det har været mig i slutspillet er bare fedt. Hvis Thorsten (Fries, red.) står godt, er jeg også glad, siger Tellerup.

Den stigende håndboldfeber i byen går heller ikke ubemærket hen. 4-500 fans fra forventes på plads på længderne, og rundt om i byen tales der håndbold alle vegne.

– Det bliver fedt. Vi kan mærke, der er håndboldfeber. Flere kommer hen og siger tillykke til os, fortæller Tellerup med et smil.

adp-as.dk

Dog anerkender han, at kampen mod Skanderborg Aarhus vil være en mental udfordring.

– Det er ingen tvivl om, det er specielt mentalt. Vi har alt på spil, og de har ikke noget at spille for. Vi kan potentielt blive stresset, og de kan spille frit.

Søndagens kamp bliver afgørende for FHK. Men med deres koncentrerede træning, støtten fra deres fans, og den indstilling spillere som Tellerup viser, er de godt rustet til at tage kampen op. Kampen mellem Skanderborg Aarhus og FHK fløjtes i gang søndag klokken 18:00.