Når sommeren går på hæld er Teater Malstrøm klar med et nyt show, denne gang med live sang og band. Prøverne til Freakshow er i fuld gang.

Det er efterhånden en årlig tradition, at Teater Malstrøm i Fredericia opsætter et musikalsk show. Efter tre burlesque shows og efterfølgeren Showdown i 2022, er der lidt nyt på tapetet til årets show, der får premiere 7. september og spiller til 21. oktober i Det Bruunske Pakhus.

– Vi har løbende udviklet på de shows, vi opsætter på Malstrøm, og i år tager vi publikum et nyt sted hen. Freakshow tager publikum med på en rejse ind i det menneskelige sind, så forestillingen bliver både smuk og sjov, men også rørende og skrøbelig, uddyber Teaterleder Martin Bach Sørensen.

Live sang og musik på scenen

Freakshow er udviklet af instruktørduoen Sidsel Nygaard og Luise Lee Falslund, der begge har mange års teatererfaring fra bl.a. Teater Malstrøm. Sidsel og Luise, der også instruerede sidste års show, fortæller lidt om, hvad publikum kan forvente:

– I år har vi valgt at have et live band med på scenen, fortæller Luise. Musikerne ledes af kapelmester Frederik Studsgaard Rindal, der også selv spiller med.

Sidsel supplerer:

– En anden nyhed til dette års show er, at alle numre fortolkes med live sang. Det har vi kunnet mærke publikum satte pris på til de seneste shows, så nu gør vi det fra start til slut.

Teatrets voicecoach Sofie Karoline har fået ekstra meget at se til i år, da hun udover de mange sangprøver, også er at finde som performer på scenen.

11 medvirkende fra nær og fjern

På scenen vil publikum møde en trio bestående af sprechstallmeisteren Zodiac, der spilles af Rikke Møller Jørgensen, 50 år, Fredericia, samt to klovne, der spilles af Daniel Stoof Jensen, 26 år, Fredericia og Heidi Juhl Paaske, 47 år, Egtved.

De får selskab af den ufrivilligt komiske spiritist Dårde, der spilles af Henriette Dixon, 40 år, Fredericia, samt af 7 performere/sangere:

Camilla Pedersen Stub, 37 år, Vejen

Line Frank Karlson, 34 år, Middelfart

Mette Toft Lindholm, 26 år, Vejle

Kristina Linnebjerg, 28 år, Christianshede

Anne Mejdahl Daugbjerg, 35 år, Billund

Martin Per Møller, 31 år, Vejen

Sofie Karoline, 36 år, Odense

Mød Teater Malstrøm til Sommerrock 2. juni – i år med et early-bird tilbud

Teater Malstrøm deltager til Sommerrock 2. juni i gågaderne i Fredericia, hvor teatret har en bod. Hvis man står på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, vil man måske også opleve en flashmob eller to i løbet af aftenen. Man kan jo prøve at høre i boden om personalet vil røbe hvor og hvornår, der sker noget.

Som noget nyt i år har teatret et early-bird tilbud på billetterne til Freakshow, som kan købes med rabat frem til 15. juni.

Faktaboks

  • ’Freakshow’ spiller torsdag-lørdag fra 7. september til 21. oktober på Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, Fredericia.
  • Forestilling spiller alle dage kl. 19.30 på nær 7. oktober, hvor den spiller kl. 14.
  • Billetter kan købes på billetten.dk ved at søge på ’Freakshow’. På salgssiden kan man også kan læse mere om showet.