Spar Fredericia står over for en økonomisk ruin, og en konkursbegæring ligger tilsyneladende lige rundt om hjørnet. Denne udmelding kommer direkte fra virksomhedens stifter, Rene Clausager, selvom han siger, at processen stadig er i sine indledende faser.

– Det er en lille lavine, der bare ruller ned, der er slet ikke udpeget en kurator. Er heller ikke indkaldt til skifteretten, så langt nede er vi slet ikke, fortæller Clausager til AVISEN

Spar Fredericia har i nogen tid kæmpet med økonomiske problemer, som førte til offentliggørelsen af deres lukning den 7. juni. Nu er det blevet klart, at selskabet Spar Fredericia har foretaget nogle betydelige ændringer i forbindelse med disse vanskeligheder.

Selskabet Spar Fredericia, som Rene Clausager stiftede, da han åbnede butikken, er omdøbt til 07062300 ApS og selskabets registrerede adresse i Fredericia er flyttet til Svanekevej 2 i Herning.

Ændringer som disse er normalt tegn på forberedelse til en konkursproces, og ifølge Clausager er det netop, hvad der sker.

Dagrofa, der err en dansk dagligvarevirksomhed, har i mellemtiden overtaget driften af Spar Fredericia. Ifølge Clausager er dette et af trinnene i processen.

– Dagrofa har overtaget driften nu, bekræfter han.

Der er endnu ingen oplysninger om, hvad fremtiden vil bringe for 07062300 ApS, tidligere Spar Fredericia, eller hvordan konkursprocessen vil forme sig.