Hvad skal vi med et seniorråd i Fredericia, var det første jeg tænkte, da jeg læste dagbladet den 14. september.

Nå men jeg jo er også nyslået folkepensionist – så hvad ved jeg.

Jeg troede i min naivitet, at seniorrådet skulle varetage alle ældres interesse her i byen og ikke kun deres egne. Sådan læser jeg høringssvaret fra seniorrådet.

I kan så nemt som ingenting spare 23 millioner kr. – er I sikre på, at de ældre i Fredericia er enig med jer i det?

Altså må I have tabt voksensutten.

De 20 millioner kr. ligger i to puljer, altså ikke i skrivebordsskuffen. De 10 millioner skal gå til at forbygge sygefravær og vikarer.

Har I ingen respekt for de sundheds- og socialhjælpere/assistenter, der skal løbe stærkere og stærkere indtil de bliver sygemeldte og bliver fyret – og så mangler der bare lidt flere.

Hvad gemmer der sig i den anden pulje – jeg aner det ikke men jeg kan gætte. (Jeg går ud fra, at ISelvfølgelig ved det, når I bare kan godkende det, ellers synes jeg at I skulle undersøge det).

Det vil være særdeles venligt, at seniorrådet oplyser om, hvad der gemmer sig der.

Åh så skal vi til det igen. 

Robotstøvsugere hvilket mareridt. Hvem skal betale for en investering – husk ikke alle ældre er ved muffen. Den er kun anvendelig for dem, som selv kan gøre rent i hjørnerne.

De ældre skal naturligvis spare på rengøringen synes seniorrådet. Det er godt, at I alle er friske og rørige og selv kan gøre rent, men faktisk findes der ældre og handicappede der ikke er i stand til at gøre rent. Det kan der være en lang række grunde til og tro mig, det at få bevilliget 50 minuttersrengøring her hver 2. uge er stort, det kan I så anbefale bliver reduceret.

Hvad kæmper seniorrådet så for: ” Hold fingerer fra cafe og brobyggere”

Jeg er tilbøjelig til at give læserbrevsskribenten fra den 15. september om nyttige idioter ret.

Jeg må igen gætte, ved selvsyn kan jeg konstatere at en del af medlemmerne i seniorrådet er/eller har været medlemmer af Socialdemokraterne og Venstre.

Til jer vil bare sige, at I er ikke valgt for at føre parti politik men for at varetage de ældres interesser– og især de som har det svært.

I kunne havde svaret ret anderledes, hvis I ville det, men der var måske et hensyn til partiet, der stod i vejen.

Hvad ved jeg.

Folkepensionist

Inger Nielsen

Brovadvej 46

7000 Fredericia