Det Bruunske Pakhus i Fredericia har dannet rammen om afslutningsshowet på 6. Juli Cup, en international land art-konkurrence, som løb af stablen fra lørdag til tirsdag. Grev Ingolf og grevinde Sussie lagde et royalt præg på afslutningsceremonien, der fandt sted i baggården til Det Bruunske Pakhus.

Fredericias borgmester, Steen Wrist, benyttede anledningen til at fremhæve den unikke sammenhæng mellem byen, landskabet og kunsten:

– Siden lørdag har indbyggere i Fredericia og byens gæster kunne opleve naturkunst af international klasse. Det er en festival, som vi kan være meget stolte af. Fæstningsbyen, hvor vi bor, er omgivet af smukt landskab, sagde han blandt andet.

Efter borgmesterens tale blev hvert enkelt hold kaldt op og modtog et diplom som anerkendelse af deres deltagelse og indsats i konkurrencen.

Publikums spænding kulminerede, da tiden var inde til at annoncere vinderne. De eftertragtede priser blev tildelt:

Guld: Joruun Dahlback & Inger-Johanne Arnkværn, Norge.
Sølv: Inna Petrenko & Dasha Podoltseva fra Ukraine.
Bronze: Susanne Marianna & Sebastian Kuschel fra Tyskland.
Publikumsfavorit: Bruce Liao & Benny fra Taiwan.

Disse talentfulde kunstnere formåede at udtrykke deres kreativitet gennem deres naturkunstværker og gav de besøgende en uforglemmelig oplevelse. Med 6. Juli Cup har Fredericia endnu engang vist sig som en dynamisk og kulturelt rig by, der tiltrækker international opmærksomhed og talent.