Middelfart Boldklub var reduceret til ti mand i omkring 50 minutter mod HIK, men vandt alligevel 4-0.

Middelfart hentede forårets første sejr i 2. division, da de på hjemmebane satte HIK eftertrykkeligt på plads, efter at holdet ikke havde formået at vinde i de to første spillerunder i 2. division efter vinterpausen.

For første gang i længere tid var der fundet plads til den vævre kantspiller William Akpan i startopstillingen, men han endte med at blive vist ud efter 42 minutters spil, og det blev derfor ikke nogen vellykket disposition for træner Kristoffer Johansen.

Til gengæld kunne Johansen inden det røde kort til Akpan se Malthe Boesen fortsætte målformen. Han scorede for tredje kamp i træk, da han satte bolden i netmaskerne efter 41 minutters spil.

Det røde kort til trods fik Middelfart udbygget føringen i anden halvleg. Først gjorde Jonas Villemoes det til 2-0 efter 51 minutter, inden Jonathan Kjær et par minutter senere sendte Middelfart foran med 3-0.

De scoringer kom HIK sig aldrig over, og i stedet slog indskiftede Valdemar Kwasniak sejren fast, da han med ni minutter tilbage af opgøret scorede til slutresultatet 4-0.

Sejren betyder, at Middelfart fortsat er på fjerdepladsen, mens HIK er nummer sidst i rækken. Næste gang Middelfart løber på banen, er på torsdag på udebane mod Fremad Amager.