En mand stjal i nat en bil fra Madsby Legepark og raserede samtidig huset, hvor blandt andet minibyggerne holder til. Det bekræfter lederen af Madsbyparken, Jacob Falkenby.

Adskillige vinduer er smadret i bygningen. Det lykkedes manden at komme ind i bygningen, hvor han ifølge Jacob Falkenby tilsyneladende har drukket sig fuld og samtidig raseret den.

– Vi blev kontaktet af vægteren i Madsby Legepark omkring klokken 04:40 og fik at vide, at der havde været indbrud. Alt var raseret, og man kunne se, at alle skuffer var rodet igennem. Vi har også kunnet se, at han har drukket øl inde i huset og var tydeligt beruset, siger Falkenby og fortsætter:

– Man kan også se, at der er forsøgt sat ild til noget inde i køleskabet, men det lykkedes ikke. Han gik ind, hvor minibyggerne holder til, og har smadret vinduer. Alarmen gik i gang, og pludselig gik han hen til en Ford Transit, som vi bruger i legeparken. Han mente, at han skulle have den ud og kørte ind i porten, siger han.

Da AVISEN var forbi Madsby Legepark havde en glarmester været forbi. Foto: AVISEN

Lederen af facility i Madsbyparken, Kent Jensen, var den første ansatte på stedet. Han talte med politiet og vægteren, da Jacob Falkenby selv ankom til Madsby Legepark omkring klokken 5.

– Det var så slemt, da vi kom, at vi troede, flere måtte have været involveret i indbruddet, da der var smadret så mange ting. Men vi er sikre på, at det kun er én person nu. Kent og jeg talte om, hvor bilen var henne, og jeg sagde, at den enten holdt ude i legeparken et sted, eller den ville blive fundet 12 timer senere, forklarer Jacob Falkenby.

Falkenbys antagelse holdt ikke helt stik, men bilen blev fundet, og den var blevet kørt til Bøgeskov af den spirituspåvirkede mand.

– Omkring klokken 07:10 blev vi kontaktet af en politipatrulje, som havde fundet bilen holdende i et villakvarter i Bøgeskov. Manden var kørt ind i en hæk og en postkasse med bilen, og naboerne var derfor kommet ud. De kunne konstatere, at han var meget beruset og muligvis også påvirket af stoffer, siger Falkenby.

De fleste vinduer er knust. Foto: AVISEN

Politiet blev tilkaldt af naboerne og anholdt manden på stedet. Bilen er nu igen i Madsby Legeparks varetægt, men det er endnu ikke afklaret, om det kan betale sig at reparere den efter de omfattende skader.

– Vi kom ud for at hente bilen, og den var stadig varm, og den lugtede langt væk af øl, slutter Jacob Falkenby.

I forbindelse med indbruddet i huset i Madsby Legepark blev det eneste, der blev stjålet, nøglerne til husene.

Glaset i døren er blevet smadret. Foto: AVISEN

AVISEN har hidtil forgæves forsøgt at få en udtalelse fra Sydøstjyllands Politi vedrørende episoden.