I weekenden den 10. – 11. august afholdes Fredericia Heste- og Kræmmermarked. Svend Erik Kristensen oplyser, at der stadig er ledige stadepladser.

Det traditionsrige kræmmermarked, der afvikles af Fredericia fF i Madsby, har gang i forberedelserne, og det gælder således også stadepladserne til kræmmermarkedet, hvor salget af pladserne er godt i gang, men det er stadig muligt at booke.

– Alle kan henvende sig til os. Vi har i alt 900 facademeter at gøre godt med, og vi plejer at få henvendelser fra alle mulige, som gerne vil have en plads, siger Svend Erik Kristensen.

Stadepladserne plejer at tælle alt fra genbrugstøj til politiske partier, men der er også kommet en tendens til, at større virksomheder henvender sig for at få en plads.

– Men vi kommer ikke til at lukke ti telefonselskaber ind eksempelvis. Det er simpelthen for mange. Men det skal heller ikke kun være brugt tøj eller gamle LP-plader, som kommer på pladsen. Vi vil gerne have et godt varieret udvalg, siger Svend Erik Kristensen.

Hvor mange stadepladser Fredericia Heste- og Kræmmermarked har, er ikke bare lige til at opgøre, da de har forskellige størrelser. Forventningen er dog klar.

– Vi forventer at ramme målet, som vi plejer, selvom der er lidt nyt på pladsen, da børnehaven er under opførsel. Så det bliver spændende at se, hvordan det forløber, slutter Svend Erik Kristensen.

I alt koster det 180 kroner pr. kvadratmeter, hvis man vil have en stadeplads. Ønsker man sådan en til Fredericia Heste- og Kræmmermarked, kan man se kontaktoplysninger på deres hjemmeside ved at klikke her.