Kræftens Bekæmpelse Genbrug har netop underskrevet en kontrakt på lejemålet af den gamle Fakta-butik på Vejlevej 101 og åbner en stor genbrugsbutik til efteråret. “Her får vi behov for lokalborgernes opbakning,” lyder det fra distriktschef Merete Buchhave Jensen.

Til efteråret kan Fredericianerne se frem til at købe kvalitetsgenbrug, når Kræftens Bekæmpelse slår dørene op for en knap 1000 m² stor genbrugsbutik på Vejlevej 101.

Butikken har brug for frivillige

“Vi glæder os helt vildt meget til at åbne og tilbyde lokalborgerne kvalitetsgenbrug. Vi kommer bl.a. til at sælge tøj, isenkram, elektronik, malerier og møbler,” udtaler Merete Buchhave Jensen, distriktschef for den kommende butik i Fredericia. Hun tilføjer:

“Vi får travlt og har derfor brug for en masse frivillige, der vil være med på en spændende rejse og samtidig hjælpe med at skaffe midler til kræftforskning, forebyggelse og støtte af patienter og pårørende.”

Som frivillig i genbrugsbutikken bliver du en del af et socialt og meningsfyldt fællesskab. Du arbejder i hold á 4 timer enten om formiddagen eller eftermiddagen, og du vælger selv, hvilken ugedag du helst vil arbejde. Hvert hold arbejder desuden hver 10. lørdag. Det er også muligt at være på mere end et hold.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne spænder vidt: fra at sortere de ting, som gavmilde borgere fra Fredericia og omegn donerer, prissætning af tingene, sætte dem på plads i butikken til at betjene kunderne.

Vil du være med?

Har du tid til overs og synes, at det kunne være spændende at give en hånd med i Kræftens Bekæmpelses nye genbrugsbutik, kan du allerede nu kontakte distriktschef Merete Buchhave på tlf. 2173 7562 eller e-mail: merjen@cancer.dk. Du kan også kontakte Martin Sortberg Brosbøl på tlf. 2647 6387 eller e-mail mabros@cancer.dk.

Alle, der melder sig som frivillig, vil få en grundig oplæring af frivillige fra Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker i Odense og Kolding. Derudover vil Merete og hendes kollega, Martin Sortberg Brosbøl, som er salgs- og udviklingskonsulent, hjælpe alt, hvad de kan.

Merete Buchhave og Martin Sortberg Brosbøl glæder sig til at byde både frivillige og kunder velkommen i den nye genbrugsbutik på Vejlevej 101.

Foto: Ann Heide

Kom til informationsmøde

Torsdag 8. august kl. 17 i butikken på Vejlevej 101 afholdes et informationsmøde for alle interesserede frivillige.

Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug

Kræftens Bekæmpelse Genbrug har i dag 16 butikker i hele landet. Sidste år omsatte butikkerne tilsammen for over 41 mio. kr., sprængte alle hidtidige rekorder og bidrog med flere penge til bekæmpelse af kræft end nogensinde før. Åbningen af genbrugsbutikken i Fredericia markerer et vigtigt skridt i Kræftens Bekæmpelse Genbrugs vækststrategi om at skaffe endnu flere midler til kræftsagen.