Det er ikke godt nok, at skolepigerne fra Ullerup Bæk Skolen ikke fik lov at spille deres semifinale på Fredericia Stadion.
Holdet havde spillet 11 kampe og vundet dem alle de fleste spillet på fremmede baner, nu var man nået til deres sidste kamp før finalen, som spilles i Odense, og så kan de ikke engang få lov til at spille på Stadion i byen for alle??

Stadion har tidligere haft ry for at være et af de bedre i 1. division, og det var også planlagt at FC Fredericia skulle have trænet med hele sin trup på banen dagen før kampen om fredagen, det kunne godt lade sig gøre??. Nu blev den træning så imidlertid aflyst, hvorfor mon??Og en pigekamp på blot en time, og vejret havde jo da været fint i næsten hele marts måned.

Og sikke en oplevelse de dygtige piger ville have fået, at få lov at spille på Stadion i deres egen hjemby. Sikke en kulisse og de kunne måske næsten have samlet ligeså mange tilskuere som FC Fredericia plejer at spille for i 1. division.

Det var ikke FC Fredericia der bestemte de ikke kunne spille. Men de kunne også have sagt, lad dog pigerne spille.
Og til kommunen som gerne vil gøre så meget for kvindefodbolden både med ny kunstgræsbane og tilskud og vil gerne have kvindefodbolden fremmet også i byen. Hvor mange tilskuere kommer der når Fredericia KF spiller med deres 1 hold.

Det er da også beskæmmende hvis banen, der også fik varme i græsset for et par år siden, til flere millioner, ikke kan tåle at blive spillet på udover de 18 kampe som FC Fredericia spiller i løbet af året, samt til et par andre arrangementer i løbet af året. Det var jo netop de varmen i græsset skulle hjælpe så banen var spilbar noget oftere.

Hvornår mon det sker igen at et pigefodboldhold fra Fredericia kommer i semifinalen??

Men en flot præstation af pigerne og deres træner, held og lykke med finalen i Odense, bare nu banen bliver til at spille på, for den skal jo være klar til superliga kamp.


Med venlig hilsen
Hans Thomassen
Krengerupvej 60
7000 Fredericia