Sidste år kom Ishuset på Gl. Havn først igang da sommeren var slut. Og vi havde ingen campere på besøg – det ville kommunen ikke dengang.

Det har de nu for længst besluttet at det vil de så godt alligevel. Fint. Men hvorfor bliver de pladser så ikke etableret? Nu holder camperne på lystbådehavnen og i Ammoniakhavnen, og for 3 uger siden holdt der ca. 30 campere i Middelfart i Nyhavn. Det er besluttet for længst, hvorfor er det ikke indrettet. Havde vi haft det havde der været til at dække bowling, underskuddet et helt år.

Penge til bådpladser blev også bevilget sidste år, det har vi heller ikke lige nået at få klar til sæsonen, hvorfor?? Og har man mon fået markedsført bådpladserne i Gl. Havn i år, siden der er så dårligt besøgt?

Ishuset og aktiviteter på Gl. Havn er nu endelig kommet i gang, men hvorfor er det ikke sket for længst, der har været mange fine dage.

Det samme er gældende på Øster Strand. Flot og fint vejr flere lørdage dernede men ingen kiosk, hvornår mon den har åbnet.?? Og borgere fra byen og turister fra andre byer spørger undrende, hvorfor er der ikke lukket op?? og hvad mon åbningstider har de mon?? Så nu sidder de og spiser deres medbragte mad og drikker kaffe, det gælder også dem der har været og morgenbade. Andre steder har de åbnet den slags for længst.

Tro nu på det, Vi har stederne, og lad os byde velkommen til Fredericia. KOM NU IND I KAMPEN.

Med venlig hilsen
Hans Thomassen
Krengerupvej 60
7000 Fredericia.