Kolding IF og Hvidovre IF mødtes fredag aften i en chancefattig kamp, men hvor Kolding havde enkelte chancer, som kunne have tippet den deres vej.

Kolding spillede sæsonens første kamp mod B.93, som endte uafgjort 0-0. Det bemærkelsesværdige ved denne kamp var, at Kolding måtte spille med en mand i undertal i lidt over en halvleg, hvilket gjorde deres præstation endnu mere imponerende. På trods af denne udfordring formåede de at holde modstanderne fra at score og sikre sig et point.

På den anden side fik Hvidovre den ønskede start på sæsonen med en sejr. De vandt 1-0 mod HB Køge, og kampens eneste mål blev scoret af Lirim Qamali på et straffespark. Dette mål sikrede Hvidovre tre vigtige point og en god begyndelse på deres sæson.

Fredag aften mødtes de to hold på et solbeskinnet Autocentralen Park. Desværre var det strålende solskin noget af det eneste, der var værd at skrive hjem om efter de to gange 45 minutter. Kampen levede nemlig ikke op til forventningerne og var langt fra prangende. Tilskuerne blev vidne til en meget middelmådig forestilling, hvor ingen af holdene formåede at skabe de store højdepunkter eller vise imponerende spil.

I kampens indledning tegnede det ellers til at blive en spændende affære. Allerede efter 11 minutter skabte Koldings Abdoulie Njai en lovende mulighed ved at sætte en holdkammerat i scene med en flot aflevering. Det lykkedes ikke at omsætte chancen til et mål, og bolden fandt ikke vej til netmaskerne. Denne tidlige mulighed skabte forhåbninger om en underholdende kamp, men det viste sig hurtigt, at det høje niveau ikke blev opretholdt.

Kolding dominerede boldbesiddelsen i store dele af første halvleg og forsøgte sporadisk at skabe chancer gennem langskud. Dog resulterede disse forsøg ikke i noget gennembrud, og bolden fandt aldrig vej til nettet. På den anden side var Hvidovres Lirim Qamali tæt på at bringe sit hold foran efter 39 minutter. Han tog et nærgående frispark, som desværre for ham og Hvidovre endte med at blive afværget og resulterede i et hjørnespark i stedet for et mål. Denne situation var en af de få gange, hvor spændingen virkelig steg i første halvleg, men heller ikke her blev der scoret. Derfor var pausestillingen 0-0.

Kolding forspildte gylden mulighed

I anden halvleg fik Kolding en gylden mulighed for at komme i front. Abdoulie Njai blev spillet fri foran Hvidovres mål og stod i en perfekt position til at score. Men Hvidovres målmand, Filip Djukic, leverede en fremragende redning, der holdt scoreren på nul. Denne storslåede præstation af Djukic forhindrede Kolding i at tage føringen og blev et afgørende øjeblik i kampen, hvor spændingen kortvarigt nåede et højdepunkt.

I slutningen af kampen havde Hvidovre mest boldbesiddelse og pressede på for at få et afgørende mål. På trods af deres spilovertag og flere forsøg på at bryde dødvandet, lykkedes det dem ikke at finde vej til netmaskerne. Koldings forsvar holdt stand, og kampen endte derfor, som den startede, 0-0.

Dermed har Hvidovre nu samlet fire point efter de første to kampe af sæsonen, hvilket er en solid start for dem. Kolding har derimod samlet to point, hvilket afspejler deres udfordringer med at omsætte spil til sejre.

Næste gang Kolding skal i aktion er på fredag, hvor de spiller på hjemmebane mod FC Fredericia. Det bliver en vigtig kamp for Kolding, der vil forsøge at sikre deres første sejr i sæsonen foran deres egne fans. Hvidovre skal også spille på hjemmebane i deres næste kamp, hvor de møder OB. Denne kamp bliver en spændende test for Hvidovre, der vil se at bygge videre på deres solide sæsonstart og forsvare deres hjemmebane.