KIF Kolding henter fra dags dato, den rutineret svenske målvogter, Anton Hellberg til klubben. Den 31-årige målvogter optrådte sidste sæson for Runar Sandefjord i den bedste norske række.

– Vi byder Anton velkommen til vores håndboldfamilie og ser frem til at se hans dygtighed og dedikation på banen. Han er ikke kun en forstærkning til vores målmandsteam, men også en spiller, der vil bidrage til vores holdånd og ambitioner, skriver Kolding i en pressemeddelelse mandag aften.

– Vi har fået mulighed for at supplerer på målmandsposten for resten af sæsonen med svenske Anton Hellberg. Den mulighed måtte vi gribe – og det vil uden tvivl skærpe konkurrencen i vores nuværende sportslige situation. Vi er sikre på, at han vil tilføre vores trup en ekstra dimension og vi ser frem til at arbejde sammen med ham, siger KIF Koldings sportschef, Lars Christiansen.

Anton selv udtrykte sin entusiasme for at være en del af KIF Kolding:

– Jeg ser virkelig frem til at spille i Kolding og den danske liga. Jeg har været i Kolding i mindre end et døgn, men har allerede fået et rigtig godt indtryk af klubben, lige fra trænere, spillere og hjælp, siger den nye KIF Kolding målmand, Anton Hellberg.