Torsdag sker det. Efter at have fået nøglerne til lokalet Danmarksgade 13 d. 30. september klokken 12:00 har forberedelserne været igang til åbningen, der bliver torsdag d. 8. oktober klokken 10:00, hvor Karma By Juul åbner.

Bag butikken står Jan Juul, og bestyrer i butikken bliver Gitte Damborg, som har mange års erfaring indenfor branchen. Vi besøgte butikken et par dage før åbningen, hvor håndværkerne og Juul-teamet var ved at give butikken det sidste finish.

»Vi går efter at være den bedste dametøjsbutik i byen med service og det udtryk vi kommer med. Vi har gået og ventet på det her i et halvt år, så vi glæder os helt vildt. Vi har arbejdet i døgndrift siden vi fik nøglerne,« siger Jan Juul, der har oplevet stor interesse for den nye butik:

»Der er mange, der har været inde forbi. Vi har haft døren til at stå åbent, fordi vi har malet og gjort rent. Vi glæder os til at tage imod både nye og gamle kunder,« forklarer Jan Juul.

Jeans-afdelingen. (Foro: AVISEN)

Åbningen torsdag er en glædens dag, men det er ikke sådan, at champagnepropperne sprænges og der er åbningsreception.

»Det kan vi ikke med den nuværende situation med corona. Vi tager alle de forbehold, der skal tages, og så holder vi en reception, når tiden er den rette. Men det er ikke sådan, at vi ikke vil have folk kommer. Vi har en stor butik med plads til alle,« siger Jan Juul.

Alt tøjet i Karma By Juul er efterårsmode. (Foto: AVISEN)

Hvad kan man glæde sig til?

»Vi vil give folk en rigtig god service, som vi er kendt for, og så vil vi give folk en rigtig fed visuel oplevelse herinde, hvor de føler, at de kommer ind i et Juul univers. Alt tøjet i butikken er efterårsmode, så vi er klar med helt nye varer, der passer til årstiden,« slutter Jan Juul.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer