Julen nærmer sig med hastige skridt, og Gardenia Blomster inviterer dig til en særlig begivenhed i dag torsdag den 9. november fra kl. 16.00 til 19.30.

Hele personalet hos Gardenia Blomster har travlt. I dag er det en af årets helt store dage, når Lone Eriksen og hendes team på Gl. Landevej, Erritsø i Fredericia byder velkomne til årets julearrangement.

– Vi præsenterer blandt andet “årets julefarver”, og så lover vi, at det bliver en uforglemmelig juleaften i 2023. Vi har arbejdet hårdt for at skabe en stemningsfuld aften fyldt med glæde og festligheder, og vi håber, at mange dukker op, siger Lone Eriksen fra Gardenia Blomster og fortsætter:

– Man skal være velkommen til at tage sin bedste ven under armen og deltage i vores juleevent, hvor vi byder på velsmagende gløgg og lækre søde sager. Vi har sørget for, at der vil være noget for enhver smag, så du kan starte din julefejring i den bedst tænkelige atmosfære.

Hun glæder sig til at se en masse mennesker, der kigger forbi i dag, og så garanterer hun, at det bliver en god aften.

– Vi vil sammen kickstarte julemåneden med masser af julestemning og godt selskab. Vi glæder os til at se mange til en skøn aften, hvor vi fejrer årets jul i stil, slutter Lone Eriksen.