Nicklas Røjkjær scorede et drømmemål direkte på frispark, da FC Fredericia i årets første træningskamp spillede 2-2 mod AaB.

FC Fredericia spillede fredag eftermiddag den første træningskamp forud for forårssæsonen. Modstanderen var AaB, og til det opgør havde cheftræner Michael Hansen, ligesom i slutningen af efteråret, valgt at stille op i en formation med tre midterforsvarere. I første halvleg var valget faldet på Erik Nissen, Jeppe Gertsen og Oliver Olsen, og i det hele taget var det kun spillere, der var en fast del af sammen fra efterårssæsonen, der startede inde.

Hansen kunne se det fredericianske mandskab komme foran 1-0 efter ti minutter. Nicklas Røjkjær tog sig af et frispark fra kanten af feltet, og med et følt spark røg i mål udenfor AaB-keeper Theo Sanders rækkevidde. 20 minutter senere burde FC Fredericia have fordoblet føringen, men Jeppe Gertsen misbrugte en stor chance i en fri position.

FC Fredericia var i første halvleg mest på bolden, men det kastede ikke flere chancer af sig, og derfor var stillingen fortsat 1-0 ved pausen, som begge hold benyttede til at skifte en del ud. For FC Fredericias vedkommende betød det, at der blev uofficiel debut til Jesper Juelsgård, der afløste Erik Nissen, og ind kom også nyerhvervelsen Daniel Johansen, som kom ind i stedet for Frederik Christensen. Også Mikkel Wohlgemuth og Jagvir Singh kom på banen fra anden halvlegs start.

Allerede tre minutter inde i anden halvleg udlignede AaB. Det var den store angriber Anosike Ementa, der kom først på et indlæg fra Louka Prip og satte bolden i kassen. Efter en times spil var Pris igen i fokus, da han scorede til 2-1. Det skete i en lidt spøjs situation, hvor Prip sparkede bolden ind i feltet, men bolden ramte ikke nogen undervejs, og endte med at stryge ind i mål i stedet.

Indskiftede Andreas Lausen endte med at få udlignet fem minutter før. Det skete efter klumpspil foran AaB’s mål, og så endte midtbanespilleren med at få sidste fod på bolden, der røg i mål til slutresultatet 2-2.